AKSESORË

kolostomi

NILTAC® - Spray që heq lehtësisht dhe shpejt shtresa të veshura me ngjitës. Ndihmon në minimizimin e traumave tek pacienti duke i hequr ngjitëset pa i prekur dhe minimizon tërheqjet e lëkurës që shkaktojnë dhimbje.

KODI SISTEMI KATEGORIA PËRSHKRIMI NGJYRA MASA SASIA/KUTI
420787 - AKSESORË NILTAC® - SPRAY PËR PASTRIMIN E NGJITËSIT TË PLLAKËZAVE - - 1