AKSESORË

kolostomi

ConvaCare ® peceta për mbrojtjen e lëkurës ofron një shtresë filmi në lëkurë nën shiritat ngjitës, pllakëza, ngjitëse dhe veshje hidrokoloide për të ndihmuar mbrojtjen nga irritimet dhe shtresëzimi i ngjitësave të përdorur.

KODI SISTEMI KATEGORIA PËRSHKRIMI NGJYRA MASA SASIA/KUTI
37444 - AKSESORË CONVACARE® - PECETA PËR MBROJTJEN E LËKURËS - - 100