PLLAKËZA

kolostomi

NATURA® - Pllakëzat e lëkurës Stomahesive® janë ideale për individët mbetjet e të cilëve janë gjysmë ose plotësisht të formuara. Kjo pllakëz ofron siguri për shkak të formulës unike që bën të mundur ngjitjen si në lëkurë të thatë ashtu dhe në të njomë. Shtresa e jashtme ndihmon në mbajtjen e pllakëzës në vend duke ofruar siguri edhe kur bëhet dush ose not. Pllakëzat e lëkurës Natura® Stomahesive® janë dizenjuar specifikisht për përdorim me qeset Natura®.

KODI SISTEMI KATEGORIA PËRSHKRIMI NGJYRA MASA SASIA/KUTI
125901 DYPJESËSH PLLAKËZ PËR APLIKIMIN E QESEVE NATURA® - PLLAKËZ PËR APLIKIMIN E QESEVE JO-TRANSPARENTE 38 MM 5
125902 DYPJESËSH PLLAKËZ PËR APLIKIMIN E QESEVE NATURA® - PLLAKËZ PËR APLIKIMIN E QESEVE JO-TRANSPARENTE 45 MM 5
125903 DYPJESËSH PLLAKËZ PËR APLIKIMIN E QESEVE NATURA® - PLLAKËZ PËR APLIKIMIN E QESEVE JO-TRANSPARENTE 57 MM 5
125904 DYPJESËSH PLLAKËZ PËR APLIKIMIN E QESEVE NATURA® - PLLAKËZ PËR APLIKIMIN E QESEVE JO-TRANSPARENTE 70 MM 5