UROSTOMI

kolostomi

STOMADRESS® - Qese urostomie, sistem njëpjesësh. Dizenjuar për ata që kanë nevojë për sigurinë dhe mbrojtjen e lëkurës që ofrohet në produktet me teknologjinë Stomahesive®. Është ndërtuar nga film transparent që izolon aromat dhe me një valvul anti-reflux të përfshirë që nuk lejon rrjedhjen e urinës. Dizajni i tapës së përkulshme bën që të mos tërhiqet vëmendja në pamjen e jashtme të individit që e mban.

KODI SISTEMI KATEGORIA PËRSHKRIMI NGJYRA MASA SASIA/KUTI
64927 NJËPJESËSH UROSTOMI STOMADRESS® - QESE E SHKARKUESHME, SISTEM 1-PJESËSH, PLLAKËZ ME PRERJE SIPAS PËRMASAVE TRANSPARENTE 19-45 MM 10