ILEOSTOMI

kolostomi

ESTEEM®+ - Fleksibël dhe “i padukshëm” për arsye të dizajnit. Esteem®+ sistem njëpjesësh është një zgjidhje “të gjitha në një” që kombinon qesen dhe pllakëzën në një njësi të vetme duke ofruar një eksperiencë të thjeshtë, të sigurt dhe të rehatshme. E disponueshme me teknologjinë Stomahesive® që ngjitet butësisht në lëkurë dhe e mbron lëkurën nga dëmtimet.

KODI SISTEMI KATEGORIA PËRSHKRIMI NGJYRA MASA SASIA/KUTI
405850 NJËPJESËSH ILEOSTOMI ESTEEM®+ - QESE E SHKARKUESHME, SISTEM 1-PJESËSH, MBYLLJE ME KAPËSE JO-TRANSPARENTE 20-70 MM 10
421848 NJËPJESËSH ILEOSTOMI ESTEEM®+ - QESE E SHKARKUESHME, SISTEM 1-PJESËSH, MBYLLJE ME KAPËSE TRANSPARENTE 20-70 MM 10