ILEOSTOMI

kolostomi

STOMADRESS® - Sistemi njëpjesësh Little Ones™ e bën të lehtë gjetjen e sistemit të duhur për stomë. Çdo produkt është dizenjuar për një adaptim sa më të mirë me formën e veçantë të trupit te fëmijëve. Qesja është fleksibël, rezistente dhe e thjeshtë për t’u ndërruar.

KODI SISTEMI KATEGORIA PËRSHKRIMI NGJYRA MASA SASIA/KUTI
20922 NJËPJESËSH PEDIATRIKE/ILEOSTOMI STOMADRESS® - QESE E SHKARKUESHME, SISTEM 1-PJESËSH, PEDIATRIKE TRANSPARENTE 8-50 MM 15