Na kontaktoni

Në ambientet e StomaCare, ofrojmë asistencë dhe trajnim për përkujdesjen e nevojshme ndaj stomave, nga një staf i specializuar si dhe produkte të një cilësie të lartë, që mbajnë sigurinë e prodhuesit të mirënjohur ConvaTec.

Shërbimi i asistencës dhe trajnimit ofrohet pa pagesë, duke synuar rritjen e cilësisë së jetës për pacientët tanë.

• StomaCare

Adresa: "Rruga e Dibrës”, ngjitur me Fakultetin e Mjekësisë, Tiranë

Cel: +355 68 20 34 154

Email: stomacare2@evitaalbania.com

• Kontakti për Asistencë në familje

Cel: +355 68 20 58 570