PËRKUJDESJE PËR JU
DHE STOMËN TUAJ

StomaCare Albania

Informacione për produktet

Përmes angazhimit tonë për edukimin, krijimin e një komuniteti dhe produkteve me teknologjinë më të avancuar, ndihmojmë çdo person që ka një stomë të jetojë pa u privuar nga dëshirat e tyre.

Informacion per produktet stomacare

Çfarë mund të shkaktojë rrjedhjen e qeseve të stomës?

Ekzistojnë një sërë arsyesh pse mund të rrjedhin qeset e stomës. Shumica e problemeve që lidhen me rrjedhjen e qeseve të stomës mund të zgjidhen relativisht shpejt duke bërë disa rregullime të lehta, duke shkëmbyer qesen me një qese të re ose duke ndryshuar paksa dietën tuaj.

Lexo më shumë
Çfarë mund të shkaktojë rrjedhjen e qeseve të stomës